Mail ons voor een afspraak
zink goot dakkapel dakgoten bussum muiden amersfoort pannendak plat dakAanbrengen dak isolatie en dakramen

Aanbrengen dak isolatie en dakramen Baarn

Lekkages oplossen tot dakdekken: A-Style Daken is uw veelzijdige dakdekker voor Midden Nederland

Dakreparaties: zo snel mogelijk verholpen

Hebt u een probleem met uw dak of wilt u schade juist voorkomen? Wij helpen u graag aan een vakkundige inspectie en reparatie. Ons dakdekkersbedrijf heeft de kennis en vakkundigheid in huis om u te helpen uw dak zo snel mogelijk in orde te krijgen. Wij begrijpen dat u schade, lekkage of anderszins hinder van uw dak zo snel mogelijk wilt verhelpen. Voor daklekkage, herstelwerkzaamheden of het vervangen van dakpannen of dakdelen, kunt u bij uw vertrouwde dakdekker terecht.

Dakinspectie: uw probleem zo snel mogelijk in kaart

Alvorens wij dakreparaties uitvoeren, nemen wij eerst vakkundig de balans op. Wat is er precies aan de hand met uw dak? Uw binnenmuren van uw zolder zijn bijvoorbeeld vochtig, maar ligt dit aan een lekkend dak of is er wellicht een probleem in de isolatie, zodat vochtophoping en schimmel kan ontstaan? De oorzaak kan vaak meerledig zijn en alleen een vakkundig dakreparateur biedt dan uitkomst. Door onze jarenlange ervaring in dakdekken en dakreparaties, ontvangt u bij ons altijd vooraf een op maat gemaakt advies. Op basis daarvan kunnen wij een overzichtelijke prijsopgaaf maken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Vraag direct een offerte aan

Vernieuwen en repareren daken

Bent u op zoek naar een geheel nieuw dak? Ook dan bent u bij ons dakbedekkingsbedrijf van harte welkom. Wij repareren en renoveren al jaren dakdekker klussen, onder meer:

  • Platte daken
  • Pannendaken
  • Shingledaken
  • Dakgoten
  • Lood, zink en koperwerken
  • Dakterassen
  • Schoorstenen
  • Hemelwaterafvoeren

Vakkundige dakisolaties: uw dak wordt weer top!

Bij A-Style Daken te Soest kunt u terecht voor erkende dakisolaties. Een investering in dakisolatie scheelt u vaak honderden euro’s op jaarbasis aan stookkosten. Een duurzaam dak is goed voor het milieu en uw portemonnee. Een goed geïsoleerd dak telt ook mee in de waardevermeerdering van uw woning. Overweeg een dakisolatie als u op zoek bent naar besparing op uw stookkosten en naar waardevermeerdering van uw woning. Vraag direct een offerte op.

Dakramen en lichtkoepels: haal meer uit uw dak

Voor meer licht in huis en een ruimtelijker gevoel kunt u bij ons dakdekkersbedrijf terecht voor vakkundig plaatsen van lichtkoepels en dakramen. Wij plaatsen alle soorten lichtkoepels en dakramen van verschillende merken. Daarnaast kunnen we de binnen afwerking voor u verzorgen. U kunt bij uw dakdekker te Soest ook terecht voor het aanleggen, repareren en renoveren van uw schoorsteen. Binnen onze werkzaamheden vallen onder meer opnieuw voegen, inslijpen lood en aanbrengen schoorsteenkappen.